Γιαννης Αντετοκούνμπο: Βασικός στο “All Star Game”

   Γιαννης Αντετοκούνμπο: Βασικός στο “All Star Game” σύμφωνα με τους ειδικούς!

Το καλοκαίρι του 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκινούσε ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με μοναδικό στόχο την κορυφή. Ο ίδιος γνώριζε πως αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά η οποία σε συνδυασμό με το μπασκετικό του ταλέντο και τα σπάνια σωματικά του προσόντα μπορούσαν να τον οδηγήσουν πολύ ψηλά.

Ακόμα και τώρα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο είναι το ταβάνι του σούπερσταρ των Μπακς, ίσως να μην υπάρχει, όμως το βέβαιο είναι πως ο “Greek Freak” έχει καταφέρει να πείσει άπαντες πως αξίζει μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους.

Αυτό επιβεβαιώνεται μάλιστα και από τις επιλογές των σημαντικότερων δημοσιογράφων του ΝΒΑ όσον αφορά στο “All Star Game” αφού συνολικά 8 από τους 9 που ρωτήθηκαν επέλεξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως μέλος της αρχικής πεντάδας της Ανατολής! Στο πλάι του βρίσκεται πάντα ο Λεμπρόν Τζέιμς ενώ τη πεντάδα τις περισσότερες φορές συμπληρώνουν οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Τζίμι Μπάτλερ και Κάιρι Ίρβινγκ.

Στο σημείο αυτό ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πεντάδες του “All Star Game” (Ανατολή-Δύση) επιλέγονται μέσα από ψηφοφορία κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης θα πρέπει να ξεπεράσει κορυφαία ονόματα του ΝΒΑ με πολύ μεγαλύτερο κοινό. Η παρουσία του όμως πρέπει να θεωρείται σίγουρη αφού βάσει απόδοσης και όσων έχει καταφέρει σε αυτά τα πρώτα 20 παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου πολύ δύσκολα δεν θα επιλεγεί ανάμεσα στους εφτά παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφές πως ο “θόρυβος” που έχει δημιουργήσει στα 22 του χρόνια ο ηγέτης του Μιλγουόκι είναι πολύ μεγάλος και δεν αργεί η μέρα που ο πρώτος Έλληνας παίκτης θα πάρει μέρος στο “{All Star Game” διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό μπάσκετ.

πηγη