Νεκρός 18χρονος μπασκετμπολίστας

                               Νεκρός 18χρονος μπασκετμπολίστας του Αιόλου Ταύρου μέσα στο γήπεδο

Το βράδυ της Δευτέρας, ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στα ελληνικά γήπεδα. Ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Αιόλου Ταύρου, Βασίλης Γιώργαρος, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο παρκέ, κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας...

Ο αγώνας, που γινόταν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α' ΕΣΚΑ διεκόπη επτά λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του, καθώς ο άτυχος αθλητής σωριάστηκε στο παρκέ κι ενώ βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν κατάφερε να επανέλθει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

Δυστυχώς, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και ο νεαρός Βασίλης Γιώργαρος δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ο νεαρός αθλητής του Αιόλου Ταύρου άφησε την τελευταία του πνοή κι ενώ το ματς της ομάδας του με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά διεκόπη στο σημείο 7’25” πριν την λήξη με το σκορ στο 78-57. Ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, οι άνθρωποι και των δύο ομάδων ήταν διαρκώς στο πλευρό του, οι οικείοι του, αλλά το κακό έγινε, με μια μελανή σελίδα να προστίθεται

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού ΝΦ:

Είναι κάποιες φορές που τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την πραγματικότητα και δεν έχουν και νόημα.

Δυστυχώς, δυστυχέστατα, ένα νέο παιδί στο άνθος της ηλικίας του έφυγε σήμερα τόσο άδικα και τόσο νωρίς, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδος μας με τον Αίολο Ταύρου.

Η ομάδα μπασκετ του Ιωνικού ΝΦ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ομάδα του Αιόλου.


πηγη