Πείραξε τα γκολ του στην Wikipedia και πήρε μεταγραφή!

                                     Πείραξε τα γκολ του στην Wikipedia και πήρε μεταγραφή!


Μπορεί το περιστατικό να συνέβη σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα του δίναμε ποτέ σημασία αλλά η «πρωτοτυπία» του όλου εγχειρήματος είναι απ μόνη της viral.
Η Πενεβέζις αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική της Λιθουανίας. Πρόσφατα απέκτησε με μεταγραφή τον επιθετικό Barkley Miguel Panzo. O εν λόγω παίκτης γεννήθηκε στο Παρίσι έχοντας καταγωγή από την Αγκόλα. Για να πάρει αυτή την μεταγραφή, ο παίκτης φέρεται να πείραξε τα στατιστικά του στην Wikipedia, εμφανίζοντας πως την διετία 2010-2012 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της αγγλικής Queens Park Rangers σκοράροντας 45 γκολ σε 36 εμφανίσεις!



Η αλήθεια είναι πώς ο παίκτης έχει αγωνιστεί στην Queens Park Rangers αλλά όχι την συγκεκριμένη διετία και όχι με την πρώτη ομάδα. Η Πενεβέζις στην επίσημη ανακοίνωση έκανε ειδική μνεία στην εκτελεστική δεινότητα του παίκτη.
Φυσικά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τα στατιστικά εξαφανίστηκαν από την Wikipedia. Πάντως κάτι παρόμοιο φέρεται να είχε συμβεί και πριν από ενάμισι χρόνο, όταν ο Panzo πήρε μεταγραφή για την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας, Syrianska. Τότε η ομάδα ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής είχε τρεις συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική ομάδα της Αγκόλα. Κάτι που επίσης έχει εξαφανιστεί από την Wikipedia. Όπως μπορεί ο καθένας…