Δες τους 10 ποδοσφαιριστές που σίγουρα τίμησαν την ημέρα του Πάσχα.



Τους θέλεις στο τραπέζι σου, τους θέλεις για παρέα την ώρα που θα τρώτε μαζί το αρνί και το κοκορέτσι. Δεν θα αρκεστούν σε μια μερίδα και σίγουρα δεν θα τελειώσουν νωρίς το φαγητό τους. Δες τους 10 ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα τιμήσουν την ημέρα του Πάσχα.

Αντεμπάγιο Ακινφέβα

Το "θηρίο" των 100+ κιλών, αποτελεί μία από πιο αναγνωρίσιμες μορφές των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας. Μπόμπερ από τους λίγους, μυρίζεται από μακριά το γκολ, όπως ένα λαχταριστό cheeseburger.

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 8/10

Ρονάλντο


Τι να πεις κανείς για το "Φαινόμενο" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου; Μάγος, παικταράς, τρομερός επιθετικός, ξέρει "πολλά κιλά" μπάλα. Η κοιλιά που δημιουργήθηκε δεν θα τον επηρεάσει να ζαλίσει 5-6 αμυντικούς και να τους μοιράσει σακούλες.

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 8.4/10

Αντριάνο



Ένας "Αυτοκράτορας" που το παράκανε λίγο και άφησε τον εαυτό του. Ηγέτης στην Ίντερ, η αδυναμία του όμως στη καλή ζωή, ποτό και φαγητό, τον έκαναν να σπαταλήσει για τεράστια καριέρα. Τουλάχιστον χόρτασε κοψίδια...

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 8.7/10

Αϊλτον


Κανονιέρης" από τους λίγους, με μεγάλη αδυναμία στις τηγανητές πατάτες. Μετά την θητεία του στην Βέρντερ Βρέμης, πήρε την κάτω βόλτα, με αρκετά παραπανίσια κιλά. Πέρασε και από την Μπεσίκτας και να μάθει από κοντά τι θα πει το καλό κεμπάμπ. Θρεφτάρι και καλοφαγάς τον χαρακτηρίζουν οι φίλοι του!

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 9/10

Στιβ Μακνούλτι


Βέρος Άγγλος αμυντικός, ιδιαίτερα σκληροτράχηλος, ένας πραγματικός βράχος (χωρίς εισαγωγικά). Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Εκατοντάδες ώρες στις μπυραρίες, δοκιμάζοντας τις νόστιμες ποικιλίες στις παμπ του Λονδίνου. Πλέον βγάζει (και τρώει το ψωμί του) σε μικρές κατηγορίες της Αγγλίας

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 9.4/10

Γερόεν Βερχόφεν



Φαίνεται πως έχει χαρεί την ζωή του ο πρώην τερματοφύλακας του Άγιαξ. Ο Ολλανδός έχει το παρατσούκλι "Mr. Pizza" και ο λόγος είναι προφανής. Γκολ δεν έτρωγε πολλά, σε αντίθεση με το φαγητό, που είναι μεγάλη του αδυναμία. Πέρσι ολοκλήρωσε την καριέρα του και λογικά επόμενη κίνηση είναι να ανοίξει μία μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων.

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 9.8/10

Ερίκ Ραμπεσαντρατανά


Ηγέτης, μαχητής, μια ομάδα μόνος του. Από τους λίγους που έμεινε στην συνείδηση του κόσμου χωρίς να αγωνιστεί σχεδόν καθόλου στην Ελλάδα. Λάτρης του ελληνικού φαγητού και τακτικός θαμώνας στα μεζεδοπωλεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Αξίζει να είναι σε αυτή τη λίστα.

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 9.1/10

Λιονέλ Νούνιες


Βέρος λατινοαμερικάνος, αναπωλείται στον Πειραιά για το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος μάλλον θα αναπολεί τις ψαροταβέρνες στο Μικρολίμανο, έχει όπου γευμάτισε αρκετές φορές. Οι ψαρομεζέδες το αγαπημένο του μεσημεριανό.

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 8.6/10

Αντόνιο Κασάνο


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Ιταλό επιθετικό. Η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα ερωτική, όσο και αυτή με την καρμπονάρα. Άψογος δοκιμαστής αλλαντικών (προσούτο κτλπ) όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. 

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 8.3/10

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα


Ο ένας και μοναδικός. Ο θεός του ποδοσφαίρου. Ένας υπέρτατος ηγέτης, με ένα ψεγάδι. Καλοφαγάς. Δοκιμάζει και διαλέγει πάντα τα καλύτερα. "Μπαμπάτσικος" αλλά αυτή είναι η γοητεία του Ντιεγκίτο. 

Επίπεδο αγάπης για το Πάσχα: 9.9/10