Ένα χρόνο φυλάκιση



Φθηνά τη γλίτωσε και από το δεύτερο δικαστήριο του ο Έρβιν Νγκαμπέτ. Ο ιδιόρρυθμος Γάλλος ακραίος μετά την αθώωση του για το επεισόδιο με ελεγκτή σε γαλλικό τρένο, αυτή τη φορά δέχτηκε ποινή χάδι από ιταλικό δικαστήριο.
Το Νοέμβριο του 2015 ο πρωην πια παίκτης της Μόντενα (μετακόμισε στη Ζενίτ Καζάν για τα επόμενα τρία χρόνια) είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο του τρεις άνδρες και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να σταματήσει.
Λίγο αργότερα είχε παραδεχτεί το γεγονός και πλέον περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου για την απόφαση. Οι δύο από τους τρεις που τραυματίστηκαν ζήτησαν αποζημίωση από την πλευρά του 27χρονου Γάλλου με τα ιταλικά δημοσιεύματα να επισημαίνουν ότι τα έχουν βρει σε αυτό το κομμάτι εξωδικαστικά.
Την ίδια ώρα το ιταλικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Νγκαμπέτ για το συμβάν και τον τιμώρησε με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζουμε ότι δύο χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 2017 ο Γάλλος αστέρας του βόλεϊ είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκόολ!
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η πρόεδρος της Μόντενα για τον άστατο πρώην πια παίκτη της ομάδας της. "Εύχομαι η συγκεκριμένη υπόθεση να τον βοηθήσει να ωριμάσει και να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί εάν κάτι ανάλογο γίνει στο Καζάν. Πάνω απ' όλα όμως συνεχίζω να αγαπάω αυτό το παιδί σαν να ήταν ο γιος μου" τόνισε μεταξύ άλλων η Κάτια Πεντρίνι.
Ευχή όλων φυσικά είναι να ωριμάσει επιτέλους ο 27χρονος Γάλλος και να σταματήσει την άστατη εξωγηπεδική ζωή που κάνει

πηγη