Η νέα ζωή του Ολισαντέμπε

 



Αγαπήθηκε όσοι λίγοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Παναθηναικού. Ο Ολισαντέμπε στα χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας κατάφερε γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους φορ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάντα με το χαμόγελο, ο εκρηκτικός Νιγηριανός σκόραρε κατά ριπάς, ακόμα και όταν τον ταλαιπωρούσαν οι τραυματισμοί. Σταμάτησε τη καρίερα του πολύ νωρίς μόλις στα 28 αφού τα πόδια του ήταν ο αδύναμος κρίκος του, και υπό το φόβο μόνιμης βλάβης κρέμασε νωρίς τα παπούτσια του.

Γύρισε στη πατρίδα του και άλλαξε εντελώς καριέρα. Έγινε εργολάβος, επενδύοντας τα λεφτά που κέρδισε από τα γήπεδα της Ευρώπης. Έχει χτίσει 6 μεγάλες πολυκατοικίες και όπως δήλωσε σε πολωνικά μέσα ενημέρωσης, του αρέσει η καινούργια του ζωή, αφού δεν έχει άγχος και περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του.

«Γενικά πλέον περνάω στη ζωή μου... χαλαρά. Δεν είμαι υπό πίεση, δεν βιάζομαι. Ειλικρινά δεν είμαι πολύ φιλόδοξο άτομο, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Ευρώπη όπου η πίεση της καθημερινής ζωής είναι πολύ έντονη. Έζησα στην Ευρώπη, οπότε μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις», τόνισε αρχικά ο Ολισαντέμπε, για να προσθέσει.»


πηγη